Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Подобрения на модула Белот

Подобрения на модула Белот

ЦАР 17 август 2022

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви информираме, че промените по модула Белот са вече факт. Надаваме се, че нововъведеният алгоритъм ще подобри играта и баланса в разпределението на картите. Моля за Вашата обратна връзка.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
GeorgeK 30 август 2022

МИНУСИТЕ МНОГО ГИ НАЛИВА ПРИНЦИПНО А И СЪЩО В ЕДНА ИГРА ИМАХА 2 ПЪТИ КАРЕ ВАЛЕТА СРЕЩУ МЕН РЕЗУЛТАТ 50 НА 200 ЕДВА ЛИ Е ДОСТА КЕФ СЛЕД КАТО ПАДНАХА КАРЕТАТА СЛЕДВАЩИТЕ ИГРИ ГИ БИХ НО БИХ ИСКАЛ ТОВА С МИНУСИТЕ ДА СЕ ОПРАВИ ДА НЕ ГИ НАЛИВА БЕЗ ТАКИВА ГЛУПОСТИ, ЧЕ СА СЛАБИ И ДА ИМ ДАВА КАРТИ А ТОВА С БОТА МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ РЕДОВНО НАПУСКАТ ИГРИТЕ И БОТА НАЛИВА ЯКО емотикона емотикона емотикона емотикона

-HeK- 01 септември 2022

Абсолютно никаква промяна при резултат 130 на 121 за нас налива на опонентите каре валета и не е единичен случай, не съм съгласен и аз да бия по такъв начин, което се случва доста рядко, но е гадно да водиш с 90 точки и да ти вземат игра! Не виждам никаква промяна в модула и няма нищо общо с истинска игра на белот.

igra4le 18 септември 2022

Предложение-Молба!!!Ако е възможно,Екипът да наложи още по-строги санкции за потребители,които умишлено провалят играта и играят по нечестен начин!
P.S. Нека завършим подобряването на модула!!!

mitakavarna67 11 октомври 2022

Много точно казано съгласен съм санкциите към нечестните играчи да са като при шофьорите употребили алкохол и дрога от поне няколко месеца да нямат право да влизат в играта при,която умишлено са играли нечестно.Мисля,че така ще е справедливо.

Baster 15 октомври 2022

Каквото искате подобрявайте, но ако премахнете опцията с "коментари" ще е НАЙ-ДОБРЕ!!! Тук сме за да се забавляваме, а не да се обиждаме и правим кой е по ПО. Това е абсолютно по "български" - кофти манталитет!

dReam_ 22 октомври 2022

Модула продължава да е небалансиран. Не ми харесва, не става. Играя без кеф.

1705_0517 22 октомври 2022

Според мен, модулът никога няма да бъде балансиран, в този смисъл, че трябва да има някаква печалба от зареждането с чипове.
Но, че е пълна пародия играта на белот последната седмица, давам дължимото на този, който е взел решението, че трябва да се оперира така.
Губят се потребители, поне в белота и надявам се вече е видимо... Изпълняването на "прищевки" на отделни профили, не води до ефективност. Решението да не се инвестира(покупка на чипове, кредити) също няма да доведе до някакъв положителен резултат и за това... продължаваме с измислени доклади, докато на всеки не му омръзне до крайност. емотикона

karry 22 октомври 2022

Уважаеми потребители,
с огромна молба ви пиша, да подавате точна и ясна обосновка кое точно ви притеснява в модула и най вече приемаме идеи как точно си представяте чисто математически да се изработи правилният модул.
Подобни коментари "модула не става, не ми харесва и играя без кеф" седят несериозно.
Градивните коментари винаги са добре дошли и всяко предложение се взима под внимание. Наша цел е да съумеем да доведем максимално модулите до реална игра, но за тази цел ни трябва обратна връзка от вас с фактология.
Ще си позволя лично обръщение към Черна Мамба! Най учтиво молим, да не се вменява невярна информация относно губенето на потребители. Подобно твърдение не е вярно и дебело подчертавам, че подобни изказвания не отговарят на истината! Има си статистика и тя е положителна в игри, турнири, елиминации и нови регистрации. Драматичната нотка, нито действа, нито има силата да се действа по зададена тема! Вреди и то късайки връзката потребител- екип!
Изцяло сме заложили сайта да върви напред с иновативни промени заложени в близко бъдеще и максимално полагаме усилия всеки един от вас да се чувства добре на територията на сайта, максимално удобно да ползва сайта и максимално бързо да започва игра.
Успех на всички и с радост очакваме градивни коментари. Всяко предложение е добре дошло и сме готови за дискусия.

MFilipova 23 октомври 2022

Здравейте.Чисто математически може да се "изработи" от програмистите в екипа на сайта , ако се подаде точна и коректна информация за проблемите свързани с/в игрите.Пример:В играта НССЧ често се случва да подава на един и същи играч само 1-ци , една след друга 5-6 пъти и обратното се случва при опонента , подава му 6-ци една след друга също толкова пъти.Алгоритъма "куца" в определени моменти.
В Сантасе-в 8 от 11-те игри в сета, козовете са в опонента , през това време той води вече с 8 игри и е трудно другият играч да навакса или поне в повечето случаи не се случва.

Над това според мен трябва да се помисли.
И нещо което забелязах в последните игри на табла е , че има баланс /надявам се да не е случайност/.

poli220202 29 януари 2023

Не е редно да има валат,след валат,,,,По седем карти от боя в един.Засипат се една боя само в двамата партньори.То не се играе.Това не е белот.Моля обърнете внимание и се поправете.Има хора които обичат да играят белот,но то е безмислено по този начин да се играе.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21074
Премахни рекламата